Øvrige sportsgrene

Jacob fortalte Vojens om sine sine planer

Ved torsdagens generalforsamling/årsmøde i Forum Vojens var Jacob Olsen, eller som han selv sagde “Hej, jeg hedder Ole Olsens søn”.
Jacob Olsen fortalte først om sin opvækst i skyggen af sin far og hans karriere som speedwaykører, noget Jacob selv blev, men skader satte en stopper for, over sit hverv som landstræner.
I november gennemførte Ole og Jacob et generationsskifte af Vojens Speedwaycenter. Foruden er han blevet formand for Vojens speedwayklub, som ambitionen er at bringe tilbage til Superligaen i 2020. Der vil desuden blive afholdt landholdssamlinger i Vojens i 2020
For selve speedwaycentret blæser der også nye vinde, da der allerede er meldt ud at både EM og det danske grand prix skal køres i Vojens i august og september.

Der sker meget i Vojens
Efter en kort pause afholdt foreningen Forum Vojens generalforsamling, hvor formand Karl Posselt kunne fortælle om mange projekter der i 2018 blev gennemført, hvilke der er i støbeskeen.
Formanden kunne også fortælle om planer som ikke kunne føres ud i livet, da der kom firmaer eller lignende ind i billedet.
I sin beretning fortalte Karl Posselt at der var mange ting som foreningen står bag, men også flere ting som nye butikker og nyt erhverv også blomstrer i Vojens og er med til at skabe øget interesse om byen.