Ishockey

Ishockey: SønderjyskE kan stadig blive mester

Med grundspil, ‘play in’, slutspil og ny turneringsstruktur, kan det være mere end svært at finde ud af SønderjyskEs chancer i en sæson, som har været historisk problematisk for de mangedobbelte mestre.

Hvis vi gør status lige nu, så resterer der, for SønderjyskE, blot tre runder af grundspillet. De lyseblå mangler at møde Odense Bulldogs den 20. februar klokken 19.00 i Ret&Råd Fyn Arena; Frederikshavn White Hawks den 25. februar klokken 15.00 i Nordjyske Bank Arena og til sidst: Herlev Eagles den 27. februar klokken 20.30 i SE Arena. Så er grundspillet slut og regnskabet kan gøres op, inden der skal dystes om de sidste to kvartfinalepladser allerede fra 1. marts – det såkaldte ‘Play In’.

Må spille om det

Med den aktuelle placering som nummer ni i tabellen, ser det ud til at SønderjyskE bliver ét af de fire hold (nummer syv til ti efter grundspillet) som skal spille ‘Play in’ om de sidste to pladser i kvartfinalerunden. Inden for blot fem dage – fra den 2. til den 6. marts – skal holdene ud i helt op til fire indbyrdes kampe om en plads i kvartfinalerne, der ligesom semifinaler og finale, på vanlig vis, spilles i serier af op til syv kampe. Første kvartfinale spilles den 9. marts.

Trods en katastrofesæson for SønderjyskE kan holdet, hvis man forestiller sig at holdet kan vinde sin ‘Play In’ serie, vinde kvartfinaleserien, vinde semifinaleserien og vinde finaleserien, blive danske mestre – og det ville da være en fin måde at krydre en skod sæson på.