Ishockey

SønderjyskE ‘døde’ med skøjterne på

Den ishockeyglade del af den sønderjyske befolkning må sande at ‘der ikke er mere for den 25 øre’ i årets ishockeyturnering. Esbjerg Energy var ganske enkelt for stor en opgave i kvartfinaleserien, som de regerende mestre i dag vandt med 4-1. Sejren i Granly Hockey Arena blev på 4-0 og det kunne man sådan set ikke udsætte noget imod.

Men heldigvis fik SønderjyskE vist, at man hører til i et slutspil. Også selv om sæsonen har været præget af et helt grotesk antal skader. Skader på en lang række nøglespillere og skader, som sendte de mangedobbelte mestre ned på en placering i grundspillet, som ikke har set i moderne tid. De lyseblå endte på en 9. plads og måtte derfor igennem ‘Play In’ spillet for at komme i kvartfinalen. Heldigvis lykkedes det, således at ‘Danmarks Absolut Bedste Ishockeypublikum’ fik lidt at lune sig på før det blev ferie.

Undervejs tog SønderjyskE afsked med cheftræner Dan Ceman, som næsten er en legende i klubben. Ceman, der både har løftet DM-trofæet som spiller og træner, blev afløst af sin assistent gennem alle år, Chris Straube, som fik pustet nyt liv i holdet. Dog ikke nok til at klare de regerende mestre over syv kampe.

Men SønderjyskE ‘døde’ med skøjterne på. Der blev fightet og kæmpet til det sidste. Og så kan man ikke gøre meget mere.

 

 

[otw_shortcode_info_box border_style=”bordered”]Kampen i tal:

Esbjerg Energy – SønderjyskE 4-0 (1-0, 1-0, 2-0)

1-0 Brock Nixon (02.11)

2-0 Colin Vock (39.29)

3-0 Justin Crandall (56.56)

4-0 Justin Crandall (58.55)

Udvisninger:

Esbjerg: 6×2 SønderjyskE 5×2 min.[/otw_shortcode_info_box]