Ishockey

Ingen fjerkræ til de lyseblå løver

Det var med nyindkøbet, Kyle Wharton, på holdet at SønderjyskE i aftes udfordrede Herlev Eagles på sjællændernes is. Og det var da også Wharton, som havde kampens første skud på mål. Og det blev indledningen til en periode, hvor gæsterne styrede begivenhederne. Og det var da også de lyseblå, som først fik det til at synge i netmaskerne.

I takt med at kampen skred frem, kom hjemmeholdet dog bedre med. Og da det aldrig lykkedes for Cemans tropper, at skabe det fornødne forspring, slog Herlev til i kampens sidste periode.

Det er en gammel sandhed at det kræver hårdt arbejde i 60 minutter at vinde en ishockeykamp. Det beviste Herlev og sendte SønderjyskE tilbage til hovedlandet med et 3-5 nederlag.

[otw_shortcode_info_box border_style=”bordered”]Kampen i tal: Herlev Eagles – SønderjyskE 5-3 (1-1,0-1,4-1)
16:21 0-1 Mads Lund ass Tyler Fiddler & Justin Hache
17:00 1-1 Kim Staal
36:10 1-2 Thomas Spelling ass Derek Damon & Greg Gibson (PP2)
40:42 2-2 Frederik Bjerrum (PP1)
55:13 2-3 Tyler Fiddler uass (SH)
55:25 3-3 Mike Daugulis (PP1)
57:49 4-3 Thomas Søndergaard (PP2)
59:12 5-3 Kim Staal (PP2)