Hadji Wright Foto: Svend Anker Iversen
Fodbold

Indskiftet duo sikrede SE sejren

Normalt snakkes der om, at et Superligahold kan have europæiske tømrermænd, kampen efter en kamp i Europa.
SønderjyskE var efter sidste rundes 1-4 nederlag i Vejle og torsdagens 0-3 mod Viktoria Plzen i Tjekkiet.
Men søndag eftermiddag viste SønderjyskE moral til at rejse sig, det skete da AaB blev sendt hjem fra Sydbank Park med et 3-1 nederlag.
Dog var sejren ikke så sikker som den lyder, reelt blev den først sikret i de sidste minutter af kampen.
Her satte de to indskiftede spillere Jeppe Simonsen og Hadji Wright, sig på henholdsvis rollen som oplægger og som skrapretter, hvor Simonsen to gange fandt Wright foran målet, efter gennembrud fra venstre kant.
Simonsen fik comeback efter en lang skades pause og viste gode takter.
Inden det havde de begge kunne se en kamp fra bænker, hvor begge hold prøvede at tage taktstokken og spillede sig til store chancer. Dog var afslutningerne og de to keepere med til at forhindre føringsmålet.
Det blev Johan Absalonsen som først kunne sparke bolden i nettet, da han sendte Jacob Rinne til den ene side og selv sparkede bolden i den anden, på et straffespark efter 41 minuter.
I anden halvleg fik Tom van Veert udlignet også på et straffespark, begået mod ham selv af Victor Ekani. Dommeren måtte efter et par minutters gennemsyn af VAR, selv ud og kigge på skærmen, inden han kom ind på banen og pegede mod straffesparkspletten.
Til sidst endte det dog med en 3-1 sejr ti hjemmeholdet, som blev skaffet af de to indskiftere.