Ishockey

I sin fars skøjtespor

Moderklubben for SønderjyskE Ishockey, Vojens IK, har præsenteret et kendt ansigt som ny assisterende sportschef. Ny mand i sædet, som afløser for Jan ‘JJ* Jensen er Casper Stockfisch.

24 årige Casper er søn af SønderjyskEs legendariske sportschef, Søren Stockfisch, som desværre afgik ved døden for få år siden. Casper selv var et stort talent, men hans karriere blev spoleret af skader. Men nu rykker han ind i rollen som assisterende sportschef. Det er et fuldtidsjob, som indeholder cheftræner jobbet for U17 samt ishockeylinjen på Vojens Gymnastik- og Idrætsefterskole. Desuden skal han assistere VIK-sportschefen på U20 samt 1. divisionsholdet, ligesom han skal stå for en masse morgentræninger for talentcenteret samt kraftcenteret. Det er et job, som Casper Stockfisch glæder sig til:

“Jeg glæder mig utrolig meget til at have ishockey som min fuldtidsbeskæftigelse,” siger Casper Stockfisch til Vojens IKs facebookside. Han fortsætter:

“Jeg har stort set fået hele min ishockeyopdragelse i Vojens. Så det er med rigtig stor stolthed jeg nu træder til som assisterende sportschef i min barndomsklub,” siger han og afslutter med at han glæder sig til samarbejdet med de mange dygtige trænere og ledere i VIK.