Emil Holm Foto: Svend Anker Iversen
Fodbold

Hurtig debutantscoring sikrede point til SønderjyskE

Inden dagens Superligakamp mod Viborg FF, havde SønderjyskE tabt fire kampe i træk, og kun scoret et mål indtil videre i sæsonen.

Begge dele blev der ændret på i dagens opgør, hvor begge hold jagtede point og dermed den næste scoring.

Starten på kampen var meget lige, begge hold spillede sig frem til muligheder, men skarpheden og heldet foran mål manglede.
Tættest på var hjemmeholdets Abdulrahman Taiwo, men angriberen manglede et par centimeter og et hovedstød efter små ti minutter gik over målet.
Blot et kvarter efter viste de nu to udlejede spillere fra Spezia godt samarbejde, da Emil Holm lagde bolden ind over til Emil Kornvig som kunne heade sit første mål i lyseblåt i nettet.
Føringen holdt dog kun i fire minutter, her fik Viborg et hjørnespark og efter lidt klumpspil i feltet fik Jeppe Grønning prikket ind over stregen via den ene stolpe.
Herefter var Viborg mest i teten, dog uden det blev til yderligere scoringer inden pausen.

Anden halvleg startede lidt som første med begge hold, som ville tage taktstokken.
Det blev dog gæsterne der kom først på måltavlen, da Sofus Berger i venstre side af banen slår et indlæg ind til en helt fri Sebastian Grønning, som let kan heade bolden i nettet.
Efter scoringen pressede SønderjyskE spillet frem på banen og fik efter 66 minutter udlignet ved Dániel Prosser, som blot et lille halv minut tidligere var kommet på banen.
Den nytilkomne ungarer modtog bolden i højre side på kanten af feltet, han lavede et træk ind mod midten og lagde bolden ind helt ude ved stolpen i det lange hjørne.
Efter scoringen jagtede hjemmeholdet sejren og først prøvede Marc Dal Hende og siden i to omgange Isak Jensen at afslutte fra distancen, men enten stod Viborgs keeper i vejen ellers gik bolden lige forbi målet.
Mod slutningen af kampen havde Viborg en mulighed for at tage alle tre point, men Jakob Bondes afslutning gik over mål, dermed endte en intens og underholdende kamp 2-2