Foreninger

Hoppeborge giver sammenhold

Her i efterårsferien bliver der hoppet i hallen i Over Jerstal. Byens håndboldklub og fodboldklub arrangerer for første gang ‘hoppeland’ i byens hal i forbindelse med efterårsferien.

“Ved at lave arrangementer sammen, skabes der et større sammenhold mellem byens foreninger”, udtaler Jesper Johnsen, der er formand for håndboldklubben i Over Jerstal. Håndboldklubben blev startet op for 2 år siden, efter at den havde været lukket i 1 år, og havde efter første sæson havde den allerede over 100 medlemmer.
Det er torsdag og fredag i efterårsferien, at hallens døre åbnes, for alle dem der vil hoppe og have det sjovt. Torsdag d. 18. oktober er det fra 12-20, mens det fredag d. 19. oktober er fra kl 10-17. Det koster 50 kr. pr. person at deltage.

[media-credit name=”Privatfoto” align=”alignnone” width=”300″][/media-credit]

At foreningerne i Over Jerstal arbejder sammen, er ikke noget nyt. Hver sommer bliver byfesten arrangeret i samarbejde mellem flere foreninger.

”At vi skaber noget i fællesskab, giver flere oplevelser for byens børn og voksne.” forklarer Sten Lauridsen, som er formand for fodboldklubben.
I forbindelse med at hoppelandet er åbent i hallen, åbner håndboldklubben også hallens cafe, så man kan købe drikkevarer og noget at spise. Ønsker man at lave arrangementer såsom børnefødselsdage, kan dette aftales med Jesper Johnsen på 4172 4165.
Begge foreninger håber på, at dette arrangement kan blive starten på en tradition for byen.