Foreninger

Høtte: Optog fik ny vinder

Vojens imponerer år efter år.

Trods færre butikker i byen, lykkedes det år efter år at præstere et optog som vel næppe findes andre steder. Fantasien, og lysten til at slippe den fri, giver Vojens Høtte én af sine hjørnesten.

I år fejrer Høtte festen sin 50 års fødselsdag, men faktisk er netop optoget langt ældre. Det fandtes allerede i de såkaldte ‘fagenes fest’ fester, som har sine rødder helt tilbage i 1950’erne.

Masser af erhvervsvirksomheder, organisationer og foreninger står sammen om optoget i Vojens. Og visse af disse har mange ‘optogs-sejre’ på CV’et. Virksomheder som Kvickly, VVS Søberg og Salon Hænel, som også denne gang var med i opløbet da vinderen skulle findes.

De sejrsvante deltagere måtte dog denne gang se sig besejret af en førstegangs-vinder. Frisørsalon ByVigsøe havde slået sig sammen med tøjforretningen Bolander og sammen fløj de sejren hjem med deres F35/Top Gun tema, som blandt andet indebar en flyvende Ellert.

[media-credit name=”AS Tømrer, som altid blander sig i toppen, blev nummer to i år med deres F1 tema. Foto: Peter Rasmussen” align=”none” width=”300″][/media-credit]

Årets tredjeplads gik til Sundhedscenter Vojens, som leverede et meget farvestrålende indslag.

Se masser af billeder fra optoget her på siden.

 

Related posts

Og barnet hedder… Frøs Sparekasse Arena

Peter Rasmussen

Børn køber ulovlige våben

Peter Rasmussen

Tank rejsekortet op på biblioteket

Pulsens Redaktion