Foreninger

Høtte: Optog fik ny vinder

Vojens imponerer år efter år.

Trods færre butikker i byen, lykkedes det år efter år at præstere et optog som vel næppe findes andre steder. Fantasien, og lysten til at slippe den fri, giver Vojens Høtte én af sine hjørnesten.

I år fejrer Høtte festen sin 50 års fødselsdag, men faktisk er netop optoget langt ældre. Det fandtes allerede i de såkaldte ‘fagenes fest’ fester, som har sine rødder helt tilbage i 1950’erne.

Masser af erhvervsvirksomheder, organisationer og foreninger står sammen om optoget i Vojens. Og visse af disse har mange ‘optogs-sejre’ på CV’et. Virksomheder som Kvickly, VVS Søberg og Salon Hænel, som også denne gang var med i opløbet da vinderen skulle findes.

De sejrsvante deltagere måtte dog denne gang se sig besejret af en førstegangs-vinder. Frisørsalon ByVigsøe havde slået sig sammen med tøjforretningen Bolander og sammen fløj de sejren hjem med deres F35/Top Gun tema, som blandt andet indebar en flyvende Ellert.

[media-credit name=”AS Tømrer, som altid blander sig i toppen, blev nummer to i år med deres F1 tema. Foto: Peter Rasmussen” align=”none” width=”300″][/media-credit]

Årets tredjeplads gik til Sundhedscenter Vojens, som leverede et meget farvestrålende indslag.

Se masser af billeder fra optoget her på siden.