Hans Jørgen Haysen skifter SønderjyskE ud med AGF til marts Foto: Svend Anker Iversen
Hans Jørgen Haysen skifter SønderjyskE ud med AGF til marts Foto: Svend Anker Iversen
Fodbold

Haysen skifter SønderjyskE ud med AGF

Med udgangen af februar stopper sportschef i SønderjyskE Fodbold, Hans Jørgen Haysen i klubben.
Haysen tiltræder 1. marts 2021 i en tilsvarende stilling hos superligaklubben AGF.
Hans Jørgen Haysen har været sportschef siden 2014 og en del af klubben siden 2004, SønderjyskE er ærgerlige over Haysens afgang, og direktør Klaus Rasmussen ærgrer sig over at en vellidt medarbejder siger op:

“Det er aldrig sjovt, når en vellidt nøglemedarbejder siger op, og vi er kede af at miste en dygtig medarbejder, der har været toployal og yderst dedikeret gennem alle årene i klubben. Han har været med siden SønderjyskE blev etableret og har haft mange kasketter i klubben, men det er særligt i rollen som sportschef, at han har gjort en forskel i klubben”.
“Han var helt grøn, da vi tog ham ind som sportschef i 2014, men vi troede på ham, og tiden har vist, at vi så rigtigt. Han har lagt sten på sten og udviklet klubben fantastisk, og med ham i spidsen har vi nået nye højder med sølvmedaljer, europæiske kampe og pokaltriumf. Han har været her i 17 år, og nu gør vi kapitlet godt færdigt, og når vi sender ham videre fra 1. marts, takker vi ham mange gange for indsatsen og ønsker ham alt det bedste fremover”, siger Klaus Rasmussen blandt andet til SønderjyskE’s hjemmeside.

SønderjyskE er et godt sted
Selv udtaler Hans Jørgen Haysen sig om sit stop:
“Der er tre primære grunde til, at jeg skifter nu. For det første er SønderjyskE et virkelig godt sted, og det betyder meget for mig at kunne give det godt videre til den næste, der skal tage over og komme med nye ideer og tanker. For det andet passer tidspunktet godt i forhold til mit privatliv, hvor børnene er ved at være voksne. For det tredje er det en spændende mulighed i AGF og Aarhus, og det skulle også til for at lokke mig væk herfra”.

Direktør for AGF, Jacob Nielsen udtaler til agf.dk blandt andet om Haysen:
Han har fået en sund uddannelse i SønderjyskE, som via hårdt arbejde og ydmyghed er nået langt under hans ledelse de seneste syv år.

SønderjyskE har endnu ikke en afløser på plads for Hans Jørgen Haysen