Karina Kisum Jensen Foto: Pressefoto
Karina Kisum Jensen Foto: Pressefoto
Nyheder

Haderslev Kommune ansætter ny direktør for Teknik og Klima

Karina Kisum Jensen er ny direktør for Teknik og Klima i Haderslev Kommune. Hun kommer fra en stilling som leder af Plan & Udvikling i Hedensted Kommune.

Fra 1. november hedder Haderslev Kommunes direktør for Teknik og Klima, Karina Kisum Jensen. Hun afløser direktør for Erhverv og Borger, Rune Larsson, der tidligere på året gik på pension.

”Med ansættelsen af Karina styrker vi vores fokus på vækst og velfærd ved at prioritere klimaindsatsen og by- og områdeudviklingen. Karina vil især skulle beskæftige sig med at udvikle byerne og lokalområderne, som vi investerer mange millioner i de kommende år”, siger borgmester i Haderslev Kommune, H. P. Geil og fortsætter:
”I det hele taget tager vi fat på rigtig mange ting på klimaområdet, og jeg er overbevist om, at Karina er den rigtige til opgaven.”

Karina Kisum Jensen er uddannet arkitekt og kommer med en bred erfaring inden for det tekniske område, hvor hun både har været planchef i Ikast-Brande Kommune og senest leder af Plan & Udvikling i Hedensted Kommune.
”Jeg glæder mig utroligt meget til at tage fat på opgaverne som direktør for Teknik og Klima i Haderslev Kommune. Teknik og Klima er omdrejningspunktet for den grønne omstilling, men også omdrejningspunktet for, at samfundet fungerer ved hjælp af god infrastruktur i veje, forsyning og byudvikling, så vi kan leve det gode liv”, siger Karina Kisum Jensen.

Selvom Karina Kisum Jensen kommer fra en stilling i Hedensted, får hun ikke langt på arbejde. Privat er hun nemlig bosat i Christiansfeld, hvor hun bor med sin mand Allan, der er brigadechef ved Beredskabsstyrelsen. Sammen har parret har to børn, der er flyttet hjemmefra.

Kommunaldirektør i Haderslev Kommune, Peter Karm, ser frem til samarbejdet med Karina:
”Nu har vi det helt rigtige hold sat til at løfte de opgaver med at skabe vækst og velfærd i Haderslev Kommune, vi står over for”, siger Peter Karm.