Nyheder

Haderslev Kommune ændrer åbnings- og telefontider

Fra 1. januar 2020 ændrer Haderslev Kommune åbnings- og telefontider.
Derudover skal man fra det nye år bestille tid, når man skal have personlig betjening i Borgerservice på Haderslev Rådhus.
Flere betjener sig selv på nettet og bestiller tid til ekspedition, når de skal have pas og kørekort i Borgerservice. Derfor reducerer Haderslev Kommune åbningstiden på Haderslev Rådhus samt i telefonomstillingen og indfører tidsbestiling på alle henvendelser til Borgerservice.
”Vi har færre personlige henvendelser i dag, end vi havde tidligere, fordi borgerne i vid udstrækning betjener sig selv på nettet. Flere benytter vores selvbetjeningsløsninger og flere vil også gerne have en tid, når de møder op, så de undgår ventetid”, siger Anne-Mette Faurholm Michelsen, der er chef for Borgerservice, IT og Digitalisering i Haderslev Kommune.
Derfor ændrer Haderslev Kommune åbningstiderne fra det nye år, så man kan møde op personligt mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Kommunens hovednummer 74 34 34 34 vil fremover være bemandet fra 9.00-12.00 alle dage.
Tider til personlig betjening kan bestilles på haderslev.dk. Møder man op uden en tid til personlig betjening, kan man via nummerstanderen i Borgerservice bestille den næste ledige tid eller bestille tid til en anden dag.

Åbningstider i Borgerservice på Haderslev Rådhus fra 1. januar 2020
Mandag: 10.00-15.00
Tirsdag: 10.00-15.00
Onsdag: Lukket
Torsdag: 10.00-17.00
Fredag: 10.00-13.00

Uden for åbningstiden henvises til haderslev.dk, hvor man også kan bestille tid til personlig betjening. Møder man op i Borgerservice uden at have bestilt tid, kan man via nummerstanderen vælge at få den næste ledige tid eller bestille tid til en anden dag. Møder man op for at få hjælp til selvbetjening, er det også nødvendigt at bestille tid, da forhallen på rådhuset ikke vil være bemandet af en borgerguide.

Telefontider på kommunens hovednummer fra 1. januar 2020
Alle dage: 9.00-12.00
Omstillingen vil fremover besvare 74 34 34 34 i tidsrummet 9.00-12.00.

Uden for telefontiden henvises til haderslev.dk. Det er også muligt at sende en mail. Henvendelser med personoplysninger skal sendes via borger.dk.

Related posts

Stortalent får kontrakt

Peter Rasmussen

Et skræmmende billede af Europa

Peter Rasmussen

SønderjyskE fortsætter i flot stil

Peter Rasmussen