Haderslev Dampark Foto: Pressefoto
Haderslev Dampark Foto: Pressefoto
Haderslev

Haderslev Dampark diskuteres på borgermøde

Haderslev Kommune arbejder i øjeblikket på en helhedsplan for Damparken i Haderslev. Torsdag den 2. september kan alle interesserede høre mere om det forslag til planen, der nu er klar, og høre mere om, hvordan man kan komme med sine bemærkninger.

Hvad skal der ske med Damparken i fremtiden? Det har været debatteret gennem en længere periode. Nu er Haderslev Kommune klar med et forslag til en helhedsplan.

”Helhedsplanen beskriver fremtiden for Damparken. Hvad der er af udviklingsmuligheder, og hvilke kvaliteter der er, som vi skal fastholde. I korte træk deler planen Damparken op i tre, hvor der er en bynær parkdel, hvor der kan være mulighed for byggeri i mindre omfang, et område der er lidt mere vildt på Damhalvøen og den mere klassiske park i midten, som man kender den i dag”, siger Anders Sanderbo, der er planlægger i Haderslev Kommune

Alt det kan man blive klogere på, når man til borgermødet den 2. september får mulighed for at komme med på en virtuel havevandring som en del af præsentationen af forslaget.

Derudover kan man høre mere om, hvordan man kan give sin mening til kende efter mødet, og der vil også være mulighed for debat på aftenen.

Planen præsenteres i Byrådssalen på Rådhuset, Christian X’s Vej 39, 6100 Haderslev torsdag den 2. september klokken 19. Alle er velkomne, og det kræver ikke tilmelding.