Topnyhed

Gratis workshop til de friske

Nu har alle unge mellem 16 og 25 år i Haderslev Kommune med interesse for Street Dance og Street Art chancen for at komme på en gratis workshop med professionelle instruktører.
Workshop-deltagerne får tre spændende dage med kulturelle oplevelser, professionelle instruktører – og måske nye venskaber i grænselandet.
Workshoppene afvikles fra fredag 31. august til og med søndag 2. september 2018. Det sker dels på Streetdome i Haderslev, dels i Schleswig i Tyskland. Otte unge får mulighed for at deltage, heraf fire fra Haderslev og fire fra Schleswig.
De eneste krav til workshopdeltagerne er at de er mellem 16 og 25 år, har et pas, kan deltage alle tre dage, og er friske på deltage i workshoppene sammen med de tyske gæster. Det kræver ikke, at man kan tysk.
Der arrangeres transport Haderslev og Schleswig retur, og let forplejning.
Hvis du vil være med, så send mail til Kultur og Fritid til grvi@haderslev.dk med oplysning om navn, alder, emailadresse og telefonnummer. Tilmelding først til mølle og hurtigst muligt, dog senest onsdag d. 22. august.
Læs mere om workshoppene på Kultur og Fritids facebook side (find opslaget om Vandkant): https://m.facebook.com/haderslevkulturogfritid/

Workshoppene afvikles i samarbejde mellem Haderslev kommune, Kreis Schleswig-Flensburg og Norden – The Nordic Arts Festival, som en del det dansk tyske kulturprojekt Vandkant. Vandkant samarbejder desuden med Trekantfest om markedsføring af aktiviteterne.
Vandvant støttes af KursKultur med midler fra partnerne bag Region Sønderjylland-Schleswig, det danske kulturministerium og Ministerium für Bildung, Wissenschaft und Kultur des Landes Schleswig-Holstein. Dette projekt finansieres med midler fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling