Gram

Gram bibliotek lukker pga flytning

Gram bibliotek flytter i juni ind i Gram Fritidscenter og holder derfor lukket i en periode fra mandag den 4. juni 2018. Lukningen påvirker også det ubemandede bibliotek, Borgerservice og Turistinformationen som flytter til Gram Fritidscenter på Stadionvej 15. Dermed bliver sidste dag på Østergade 10 søndag den 3. juni 2018, hvoefter der påbegyndes nedpakning og flytning.

Biblioteket har solgt mange bøger og nye spændende materialer er kommet til, dog er der stadig mange materialer som skal flyttes. Derfor håber biblioteket af brugerne kommer og låner en del, som så ikke skal flyttes. Låneperioden vil automatiskblive forlænget til den nye åbning i juli måned.

Borgerservice holder åbent for henvendelser på onsdage i juni måned i tidsrummet 10.00-17.00 måned på Østergade, hvor også pas– og kørekortsfornyelse kan ske mandag 11. juni fra klokken 13.30-15.30. Herefter vil dette først være muligt mandag den 13. august i de nye lokaler på Stadionvej.

Også Turistinformationen er lukket i perioden 4. juni til 1. juli 2018 begge dage inklusiv, hvor der henvises til VisitHaderslev på Bispen i Haderslev og Tursitinformationen på Vojens Bibliotek.

Biblioteksbrugere med adgang til det ubemandede bibliotek kan benytte denne mulighed på Vojens Bibliotek og Haderslev Bibliotek, hvor adgangen også gælder.