Fodbold

Godt udgangspunkt imod Hobro

Aftenens hjemmekamp som over to kampe imod Hobro, gælder muligheden for at spille europæisk fodbold i næste sæson, endte det med en hjemmesejr på 1-0

Målet blev scoret af Kees Luijckx efter 66 minutter, som på et frispark sparkede bolden ind bag en chanceløs Jesper Rask i Hobro målet.
Inden kampens eneste scoring var det de lyseblå som skabte flere muligheder og samtidig lukkede godt af i defensiven. Kampen var foruden vigtigheden i form af at være den første af to kampe, også en kamp som havde nogle spændinger i sig, da Hobro var den klub som lækkede en snapchat mellem Jesper Bøge og Mads Hvilsom i den såkaldte matchfixing sag.

Efter den flotte frisparksperle, havde hjemmeholdet flere muligheder for at øge føringen. Den største tilfaldt Mads Hvilsom som blev spillet helt fri foran mål af Christian Jakobsen, men tværpasningen blev for spids og Hvilsom kunne se sin glidende afslutning ramme opstanderen.
Efterfølgende lagde SønderjyskE et kæmpe pres og fik tilkæmpet sig flere hjørnepark i træk, men ind ville bolden ikke.

Nu venter et returopgør i Hobro i næste weekend. Den samlede vinder går videre til at spille to kampe imod enten AGF eller OB mens taberen kan holde sommerferie:

SønderjyskE-Hobro 1-0 (0-0)
1-0 Kees Luijckx (68)

Tilskuere: 5011