Foreninger

Frivillige blev belønnet af GF

Torsdag blev femten lokale foreninger og personer fra Arrild i vest over Vojens og Haderslev til Fjelstrup i øst hyldet for deres overskud. I vaskeægte award-stil blev der overrakt både diplomer og små donationer som tak for den store indsats, de enkelte gør i lokalsamfundet.

Der var både unge og ældre – og dem midt imellem – blandt modtagerne af “Tak for dit overskud”.
Du kender dem: De lokale ildsjæle, som gør en kæmpe forskel, og som altid er rigtigt gode til at motivere og anerkende andre. Men alt for sjældent får de selv den store anerkendelse og tak, de fortjener.
Det regnskab blev der rådet en lille smule bod på, da GF Forsikring overrakte ”Tak for dit overskud”-prisen til 15 enkeltpersoner og foreninger fra hele det nordlige Sønderjylland. Fælles for dem alle er, at de altid tager en ekstra tørn og gør en forskel for fællesskabet i deres lokalområder.
Modtagerne af prisen var hver især blevet nomineret af personer i deres lokalområde – personer, som i dagens anledning også var mødt op på GF Sønderjyllands kontor i Haderslev for at være med til at fejre de femte prismodtagere.

-Vi har set frem til den her eftermiddag. Vi har fornøjelsen af at møde et udsnit af de lokale ildsjæle, der i hverdagen viser ekstra overskud, sagde Gunnar Hansen i sin velkomst til de mange fremmødte på kontoret i Bredgade i den sønderjyske domkirkeby.

– Det handler om overskud til andre end sig selv og sin nærmeste familie. Overskud til foreningslivet, til naboen, til institutionen og til hele vores gode sønderjyske samfund, fortsatte Gunnar Hansen, inden han begyndte uddelingen af de mange diplomer.

Modtagerne af anerkendelsen var nomineret af personer i lokalområdet via GF’s hjemmeside, og den endelige udvælgelse af modtagere har GF Sønderjyllands lokale bestyrelse stået for. Med anerkendelsen fulgte en pengepræmie, som GF Forsikring har doneret.

De modtog en tak for deres overskud:
Marie Juhl, Agerskov
Mette Marie Schmidt, Arrild
Maria Jessen, Fjelstrup
Johannes Engholm Gjesing, Pins’Mærken, Gram
Asha Gregersen, Haderslev
Holger Kropp, Haderslev
Ingrid Mathiesen, Haderslev
Maria Grossman, Haderslev
Elly Pedersen, OK-klubben, Haderslev
Chris Jensen, Haderslev (ikke til stede)
Preben Hjortlund, Hammelev
Karen Sophie Komischke, Toftlund
Nis Wind, Toftlund
Erling Fjelsted, Vojens
Flemming Byg og Karoline Skade, Vojens Skytteforening

Læs om nomineringen og begrundelsen for de enkelte prismodtagere her