Ishockey

Fremtidens mand forlænger med SønderjyskE

Den kun 23-årige Daniel K. Hansen er vokset med opgaven hos SønderjyskE Ishockey, der har belønnet den unge back med en to-årig kontrakt.

Sportschef Kim Lykkeskov har godt gang i fyldepennen, og endnu en vigtig brik i defensiven er kommet på plads med backen Daniel K. Hansen.

– Daniel er en Vojens-dreng, der har det DNA, som jeg efterlyser. Han bringer altid 100 procent til både træning og kamp. En fremtidens mand, som jeg glæder mig til at se udvikle sig yderligere, siger sportschef Kim Lykkeskov.

Daniel K. Hansen var blot 16 år, da han debuterede for SønderjyskE. Dengang var det Mario Simioni, som gav ham chancen, og de to genforenes næste sæson, hvor Simioni er tilbage på trænerposten.

– Jeg er rigtig glad og stolt over, at jeg har fået muligheden for at forlænge min kontrakt med SønderjyskE. Jeg glæder mig til den næste sæson, og det bliver spændende at spille under Mario igen, udtaler han.

Han har allerede rundet 300 kampe i den lyseblå trøje, og dermed er han også en spiller, som trods sin unge alder skal begynde at tage en større rolle på holdet. Det er Daniel K. Hansen også selv bevidst om, og så glæder han sig samtidig til at følge de helt unge talenter i klubben, der blandt andet tæller et U17-hold, som blev Danmarksmestre.

– Jeg skal tage mere ansvar og gå forrest både på og uden for isen. Forhåbentlig kan jeg være et godt eksempel for de unge Vojens-drenge, som banker på til holdet de næste par år. Det bliver spændende at være en del af den proces, forklarer Daniel K. Hansen.

[otw_shortcode_info_box border_style=”bordered”]Fakta Daniel Kønig Hansen
Alder: 23 år (19.01.1995)
Højde: 180 cm
Vægt: 86 kg
Position: Back
Fatning: Venstre
Kontrakt: 2 år (30.06.2020)
Tidligere Klubber: Vojens Ishockey Klub
Statistik: http://www.eliteprospects.com/player.php?player=92800[/otw_shortcode_info_box]