Årsmødet i Forum Vojens 2019 Foto: Privatfoto
Foreninger

Forum Vojens holder årsmøde

Forum Vojens afholder, noget forsinket på grund af Corona, årsmøde 2020. oprindeligt skulle mødet være afholdt i marts måned, men blev som så meget andet udskudt.
Derfor mødes Vojens borgerne på torsdag den 3. september 2020, klokken 19.00 i konferencelokalet ved Frøs Arena, Stadionparken 7, 500 Vojens.

Normalt plejer der til årsmøderne at være en foredragsholder, dette er dog udeladt ved dette møde. Til gengæld vi der blive åbnet op for, blandt de fremmødte, at drøfte resultater og ideer med udgangspunkt i bestyrelsens beretning.

Fakta:
Medlemmer af Forum Vojens, kan være enhver person der har interesse i foreningsarbejde, og som er myndig og bosiddende i foreningens virkeområde, Vojens, Jegerup og Skrydstrup med tilliggende bebyggelser, eller personer der repræsenterer virksomheder, foreninger eller organisationer, der virker i eller ud fra Vojens området, og som på foreningens årsmøde (generalforsamling) lader sig registrere som medlem.”
Med andre ord: Hvis man bor i Vojens, Jegerup eller Skrydstrup, møder op på generalforsamlingen og udfylder en blanket med navn og adresse, er man medlem! Det koster ikke noget, og foreningen fører ikke noget medlemskartotek.