Haderslev

Foredrag for forældre om børns brug af medier

Hvordan kan børn styre hjernens trang til dopamin?
Hvordan bliver vi og vores børn mere bevidste om vores handlinger i hverdagen?
Hvor meget bestemmer vi egentlig selv over vores liv?

Det er nogle af de spørgsmål, speciallæge og foredragsholder, Imran Rashid, vil forsøge at svare på, når Haderslev Kommune inviterer alle forældre til foredraget Former medierne dit liv? Sæt adgangen til hjernen på lydløs.

Haderslev Kommune inviterer alle forældre til gratis foredrag om børns forbrug af medier, når speciallæge og foredragsholder, Imran Rashid, gæster Haderslev den 12. november 2019 klokken 19.00-21.00 på Kulturhus Harmonien.
”Den digitale verden og medierne kan være rigtig svær at navigere i for børn såvel som voksne, og mange føler sig på bar bund, når det kommer til at yde støtte og sætte grænser for deres børn, når de forbruger medier. Hvordan påvirker medierne vores fysiske og mentale sundhed? Hvilke gevinster er der for vores børn ved den digitale verden og hvad er det, vil skal passe på? Det vil vi gerne hjælpe forældrene med at finde ud af, og det skal Imran Rashid blandt andet gøre os klogere på”, siger pædagogisk konsulent i Haderslev Kommune, Else Iversen.
”Der er rigtig mange ting, man skal forholde sig til som forældre i en digital tidsalder, og det er netop formålet med Forældreuniverset at give relevant viden og vejledning til forældre, som ønsker at styrke deres forældrerolle. På den måde støtter vi familierne og understøtter børnenes trivsel og udvikling”, siger Henrik Rønnow, formand for Udvalget for Børn og Familier i Haderslev Kommune.

Imran Rashid
Imran Rashid er uddannet speciallæge og interesserer sig for, hvordan moderne teknologi påvirker vores fysiske og mentale sundhed. Han kombinerer som foredragsholder sin lægefaglige viden og menneskelige indsigt med sin brede erfaring inden for digitalisering.

Tilmelding
Arrangementet holdes af Forældreuniverset Det er gratis at deltage, men af hensyn til pladserne, kræver det tilmelding på www.haderslev.dk