Nyheder

Fik guided rundtur i kommunen

Morten Outrup og Rolf Dalsgaard Johansen er henholdsvis ny økonomichef og ny direktør for Voksen & Sundhed i Haderslev kommune. De kommer fra helt andre steder i landet og derfor var de forleden på en guided rundtur i kommunen. Turguide var kommunaldirektør Willy Feddersen, som med turen håber at de to nye chefer fik ‘kommunen ind under huden’.

“Møder, samtaler, dagsordener, analyser osv fylder meget i offentlig chefledelse. Men ingen af delene giver mening, hvis man ikke kender den virkelighed og dagligdag, som vi er ansvarlige overfor,” skriver Willy Feddersen på Linkdin og fortsætter:

“Et lille ‘feltstudie’ er derfor en helt nødvendig del af den introduktion, som nye chefer og direktører skal have. Selv om der kun er tale om en appetitvækker, så sætter mødet med lokalsamfundet alligevel lidt ‘kød og blod’ på de mange beslutninger, som skal træffes i hverdagen.”

Trioen besøgte blandt andet superligatruppen fra SønderjyskE under træning. Det forlyder at det især var en grænseoverskridende oplevelse for Morten Outrup, som er helhjertet Brøndby fan.