Øvrige sportsgrene

Fem atletikmedaljer blev hentet ved DMU

I forrige weekend deltog Haderslev IF ved DM for ungdom (DMU) i Hvidovre.

Med hjem havde atleterne fem bronzemedaljer og flere personlige rekorder (PR).

Mesterskabet er for aldersklassen 14-22 år, fra Haderslev deltog fem atleter, tre trænere og to ledere.

Rebekka Kordon (P17) sprang sig til en fornem bronzemedalje i højdespring med 1,48 meter. I en tæt 100 meter hæk fik hun en flot 4. plads. En 5.plads blev det til i længde med et spring på 5,09 meter og i 200 meter løb Rebekka ny PR med 27,46 sekunder.

Camilla Urup Colstrup (P17) deltog i spyd, og fik en fornem bronzemedalje i en konkurrence hvor alle tre medaljetagere var over de magiske 40 meter og vinderen var tæt på at sætte ny dansk ungdomsrekord, så det var et stærkt felt.
Camilla øgede sin PR med hele fire meter og kastede 41,61 meter, hvilket rakte til 3. pladsen. I kugle stødte Camilla 10,90 meter, som er ny PR (4.plads)

Ida Duelund (P17) løb sig til 2 flotte bronzemedaljer i henholdsvis 800 meter (2.21.20) og 1500 meter (4.54.19). På 800 meter udfordrede Ida de andre løbere og lagde sig i front efter den første omgang, men blev overhalet på de sidste 100 meter og løb i mål på en velfortjent 3. plads.

Milan Axelgaard (D17) løb sig også til en flot bronzemedalje på 800 meter i tiden 2.00.46, og udfordrede også de andre, men måtte se sig slået og fik en meget flot placering som nr 3.
Milan løb sig til en flot 5. plads på 1.500 mter i tiden 4.09.94 som også er PR. Det blev et meget spændende løb, hvor Milan forsøgte at tage 2. pladsen på sidste omgang, men måtte se sig besejret af de andre løbere, der havde flere kræfter på dagen

Maria Nuka Hyhne Winde (P15) fik nogle meget flotte personlige rekorder, men det blev desværre ikke til medalje i år. Især på 80 meter hæk imponerede Maria i finalen med en PR på 12,75 sekunder (5.plads) og i 200 meter med en PR på 26,93 sekunder (8. plads). I længde kvalificerede Maria sig til finalen og sluttede på en 8. plads med et spring på 4,69 meter.

De fire piger sluttede DMU 2021 af med en 1000 meter stafet (100-200-300-400). Camilla, Maria, Rebekka og Ida løb en super flot stafet, og de sluttede på en lidt ærgerlig 4. plads, kun 3/10 sekunder fra bronzemedaljen.