Topnyhed

Familie-diamanten tændte interessen

 

Da Katerina Pitzner var 17 år, viste hendes far, Axel Pitzner, hende familiediamanten. “Den skal være min livsforsikring. Hvis alt andet går galt, har vi den,” siger familiens patriarkalske overhoved til sin datter. Katerina vrister sig over en årrække fri af sin fars dominans og finder sin helt egen vej som professionel diamanthandler. Blandet andet dette fortæller hun om når hun kommer til Haderslev og Haderslevhus den 4. april klokken 19.00. Billetter kan endnu købes på Billeto.dk

 

[otw_shortcode_info_box border_style=”bordered”]Katerina Pitzner er professionel diamanthandler. Som direktør for Copenhagen Diamond Exchange handler hun på vegne af private forbrugere og investorer direkte på verdensmarkedets diamantbørser. Den karismatiske danske erhvervskvinde inviterer levende tilhørerne med ind i diamanternes hemmelige verden. I rollen som den erfarne foredragsholder, giver hun et nuanceret indblik i en lukket branche, som det kun er få forundt at møde. Katerina Pitzner fortæller om de uskrevne regler og adfærdskodeks og om at være ene kvinde i en mandsdomineret verden.

[/otw_shortcode_info_box]

Hele hendes usædvanlige historie rulles ud – uden omsvøb. Fra barndommen til i dag, hvor hun er en moderne karrierekvinde og mor til fire børn. Den danske diamantdronning må gå mod strømmen og konstant bevise sit værd i en verden, hvor man kun overlever, hvis man besidder en stålsikker viden om diamanter og har skarpe forhandlingsevner. Hendes fortællling tager en overraskende drejning, når hun fortæller om sin spirituelle indgangsvinkel til ALT i livet. Om karma, energi og intuition.
Hun er flittigt anvendt som ekspert medierne. Hun er forfatter til bogen ”Diamantjægeren –en rå verden i glimt”. Kendt fra Tv2’s Størst, Go’ Morgen og Go’ Aften Danmark, TV3 ‘Købmænd på Første Klasse’ og er populær businessblogger hos Børsen.

 

[otw_shortcode_info_box border_style=”bordered”]Katerina Pitzner foredrag:
Diamantjægeren – en rå verden i glimt
Under dette foredrag kommer man ind bag facaden i den ellers lukkede diamantbranche. Fortællinger fra den internationale diamantscene med imponerende fakta og utrolige historier.

Det handler om forbandede diamanter, beretninger fra Vatikanet og Regnbue-kollektionen. Katerina Pitzners historier fra diamantbranchen er utrolige og til tider ubegribelige men særdeles autentiske.
Katerina fortæller om de uskrevne regler og adfærdskodeks, der hersker i diamantbranchen. Og om hvordan det er at være kvinde i en lukket mandsdomineret verden, som desuden er funderet i en kultur, hvor selv et håndtryk er forbudt.
Uden at blive alt for fagspecifik fortæller Katerina om, hvordan man kunstigt forbedrer diamanter og andre ædelsten, og hvad man skal være opmærksom på for ikke at købe katten i sækken. Foredraget, som finderf sted på Haderslevhus den 4. april klokken 19.00, arrangeres af ProjektPerfekt.[/otw_shortcode_info_box]