Ishockey

Europæisk isfinale i Vojens

Når SønderjyskE i weekenden 10.-12. januar skal spille Continental Cup-finale, bliver kampen afviklet på hjemmevant is i Frøs Arena.
Det blev mandag eftermiddag afgjort af internationale ishockeyforbund, IIHF. Efter semifinalerne i november, fik de lyseblå stor ros, en ros som idag altså blev belønnet med endnu en omgang europæisk ishockey.
“Når vi bliver valgt som de første danske finaleværter nogen sinde, skyldes det, at vi flere gange har vist, at vi kan bære store arrangementer i Frøs Arena, hvor vi er vant til at tage imod mange tilskuere, og hvor tingene bare klapper. Det skyldes ikke mindst de mange frivillige, der knokler i kulissen, så alle kan få en god oplevelse. Vi har en fantastisk ramme i Frøs Arena med Danmarks bedste fans, og sponsorerne bakker os godt op, og nu glæder vi os sammen over, at vi nu skal arrangere finalerunden. Det bliver stort for Vojens, Sønderjylland og dansk ishockey”, siger SønderjyskE’s direktør Klaus Rasmussen.

Det er første gang at der skal afvikles en europæisk finale i Danmark, som foruden SønderjyskE bliver med deltagelse af hviderussiske Neman Grodno, polske Cracovia Krakow og et gensyn med engelske Nottingham Panthers.

“Det er kæmpe stort for os, og vi glæder os til at lave et brag af en ishockeyfest til januar. Vi havde en fornemmelse af, at vi lå godt til i afgørelsen, fordi vi har fået så mange positive tilkendegivelser, efter vi afviklede semifinalerunden med bravur i november, men det er med glæde og stolthed, at vi i dag har modtaget nyheden om, at vi skal være værter”, siger Klaus Rasmussen.