Haderslev

Diamant-dronningen kommer

Hendes job må være enhver kvindes drøm, hvis ellers Marilyn Monroe havde ret i at “diamonds are a girls best friend”. Katerina Pitzner er Danmarks ubestridte diamantdronning. Eneste kvindelige diamanthandler i en benhård mandsdomineret branche.

Katerina Pitzner kommer til Haderslev for at fortælle om sit eventyrlige liv med de vidunderlige diamanter, jagten på de mest eftertragtede sten samt sin bog, ‘Diamantjægeren – en rå verden i glimt.’ Foredraget finder sted på HaderslevHus onsdag den 4. april fra klokken 19.00.

Det er Mette Gejl Erlang, som henter diamantdronningen til byen, og der ligger et personligt venskab mellem de to kvinder bag arrangementet, som får yderligere et ‘luksus’ element, for de som vælger dette. Der indledes nemlig med kaviar – vel at mærke kaviar fra en lokal ålefarm ved Kolding – som drives af Mette Gejl Erlangs fætre.

‘Projekt Perfekt’ hedder det lille firma, som Mette Erlang drives sammen med Agger Aziz, som allerede har stået for en lille håndfuld arrangementer i og omkring Haderslev.

“Jeg drømmer om at lave mange flere arrangementer,” siger Mette Gejl Erlang til Haderslevspuls.dk.

Om Katarina Pitzner

Katerina Pitzner er ofte anvendt som ekspert i medierne. Hun er forfatter til bogen “Diamantjægeren – en rå verden i glimt”. Kendt fra TV2’s Størst, Go’ Morgen og Go’ Aften Danmark, TV3 Købmænd på Første Klasse og er populær businessblogger hos Børsen. Hun har for nyligt skrevet bogen “Sjælens Begær”.

Man kan købe en VIP-billet til “Diamonds & Caviar”, der begynder kl. 18 og kom tættere på: Her vil der være “meet & greet”, mulighed for at købe og få signeret sin egen bog, samt et glas champagne og smagsprøver på ægte dansk caviar fra russiske stør – opdrættet på Lyksvad i Ødis ved Kolding.

[otw_shortcode_info_box border_style=”bordered”]Mød Diamantjægeren på HaderslevHus

Arrangeret af ProjektPerfekt.
Onsdag den  4. april 2018, kl. 19-21. (Entré: 195)
Haderslevhus, Slotsgade 33, Haderslev

Billetter på Billetto.dk[/otw_shortcode_info_box]