Ishockey

Danmark slog Tyskland

Onsdagens landskamp mellem Danmark og Tyskland i SE Arena, endte med en overtids sejr for det rød/hvide hjemmehold.

Efter en tysk føring ved Fabio Wagner som afdriblede to danskere, inden han satte pucken i nettet efter første periode satte de danske spillere trumf på i anden og vendte på bare ti minutter 0-1 til 3-2, blandt andet på to assists af Peter Regin. Tre minutter før pausen udlignede tyskerne den danske føring og da tredje periode endte uden scoringer, skulle kampen afgøres i overtid.
Her fik Frederik Storm fat i pucken i egen forsvarszone og satte tempo fremover isen, undervejs blev der dømt for en afventende udvisning mod en tysk spiller, men Storm fortsatte sit løb mod målet og scorede sejrsmålet imod OL sølvvinderne. Et hold som Danmark også åbner årets VM imod den 4. maj i Herning.

Danmark-Tyskland 4-3 (0-1, 3-2, 0-0, 1-0)
16:28 0-1 Fabio Wagner (Leon Draisaitl)
24:03 1-1 Nikolaj Meyer (Nicklas Jensen, Peter Regin)
29:59 2-1 Nicklas Jensen (Philip Larsen, Peter Regin) PP
30:33 2-2 Leon Draisaitl (Matthias Plachta)
34:21 3-2 Morten Poulsen (Morten Madsen, Patrick Bjorkstrand)
37:27 3-3 Matthias Plachta (Leon Draisaitl)
62:07 4-3 Frederik Storm