Haderslev

Bødiker er Haderslevs nye æreshertug

Han er kendt af de fleste, og da borgmester offentliggjorde at Haderslevs nye æreshertug hedder Alex Bødiker, var der ikke mange som for alvor blev overrasket. Bødiker en nemlig i den grad kvalificeret til titlen.

Mange kender Alex Bødiker som den dygtige underviser, som forstår at gøre sin undervisning interessant. Men de fleste af os kender absolut Bødiker bedst som medlem af den kendte kaffeklub, som har underholdt os igennem en lang årrække. At Alex Bødiker også er en elsket speaker på Sydbank Park og en dygtig foredragsholder og underholder – med blandt andet yndlingsmusikken fra Beatles, gør blot at vi alle har oplevet at Alex Bødiker gør det sjovere at være fra Haderslev.

[media-credit name=”Alex Bødiker er kendt for lidt af hvert – for det meste er det musikalsk.” align=”alignnone” width=”300″][/media-credit]

Nu kan Bødiker så også kalde sig hertug. Det giver lidt pligter, men også nogle fine oplevelser. Og det betyder at han i al fremtid kan være stolt af at have sit navn støbt ned i gadebelægningen var Stormklokken.