Haderslev

Audition til Junglebogen musical

Forsøgsscenen i Haderslev spiller i april en dramatiseret udgave af Junglebogen, derfor er der tirsdag den 2. januar klokken 19.00 audition for interesserede som har lyst til at være med til at spille og synge med.
Autditionen er for alle, men for børn under ti år skal far eller mor enten selv deltage på eller bagved scenen.

Ligeledes er der opgaver bagved scenen som skal varetages, det kan være som at opbygge scenen, lave kostumer med mere.
Der er teaterprøver tirsdage i Teaterhuset på Stadionvej og onsdage er der korprøver på Katedralskolen.

Kunglebogen er skrevet af Arne Lindtner Næss og Wayne McKnigt og oversat til Dansk af Marianne Møller, med musik af Svein Gundersen
Instruktør er Finn Larsen
Kor og orkesterleder er Thomas Nilsson.

Forestillingerne spilles på Kulturhus Harmonien fra torsdag den 4. april til og med søndag den 7. april 2019

Se mere om prøveplaner med mere her

Læs mere om stykket:

Ude i junglen finder panteren Bagheera en dag en baby. Han får ondt af barnet og overlader ham til en omsorgsfuld ulvemor, som lige har fået unger. Ti år senere kendes drengen overalt i junglen under navnet Mowgli.
Mowgli er ikke bange af sig og kommer tit i fare. Da rygtet spredes, at den grusomme tiger Sherre Khan er tilbage i junglen, beslutter panteren Bagheera, at tiden er inde til at bringe Mowgli i sikkerhed i menneskebyen.
Men Mowgli bryder sig ikke om den ide`, for junglen er hans hjem og her har han sine venner. Han stikker af og møder den sorgløse bjørn Baloo, som har lært Mowgli alt, hvad han ved om, hvordan man klarer sig i den vilde jungle. Han møder også den skeløjede slange Kaa, aberne, fuglene, hyænerne, og gribbene, inden han hører den dejligste sang fra menneskelandsbyen og bliver lokket nærmere og nærmere og nærmere