Nyheder

Ændringer i ledelsen på Sønder Otting Skole

Haderslev Kommunes Økonomiudvalg besluttede mandag den 21. januar 2019 at styrke ledelseskraften på Sønder Otting Skole, så der er fuld ledelsesmæssig fokus på både begge skolens afdelinger.

Det betyder, at skolens ledelse deles på to ledere – én på hver matrikel.

Onsdag den 23. januar 2019 tiltræder Jacob Due Hansen som leder af Sønder Otting Skoles ungeunivers. Jacob har tidligere været afdelingsleder på skolen, indtil han i 2016 blev leder af Sprogskolen.

Karsten Rudbeck Jessen er fremadrettet leder af Buegade-matriklen.

”Jeg ser frem til at komme i gang med den ledelsesmæssige opgave, der ligger foran mig. Det er en beslutning, jeg har skullet træffe forholdvist hurtigt, men jeg glæder mig til at komme tilbage i arbejdsfællesskabet på skolen og være med til at styrke skolen i sydbyen”, siger Jacob Due Hansen.