Johan Absalonsen scorer mod Lyngby Foto: Svend Anker Iversen
Fodbold

Absalonsen tager et halvt år mere

Anføreren for SønderjyskE’s superligahold Johan Absalonsen har idag forlænget sin aftale med pokalmestrene frem til 31. december 2020.
Dermed er Johan Absalonsen klar til sin ottende sæson i den lyseblå trøje og sin 17. i superligaen i karrieren.

“På banen har Johan Absalonsen vist det bedste fodbold, siden han kom tilbage fra Australien, og han er gået forrest i de kampe, hvor vi for alvor har været presset. Det er ikke til at se, at han er alderspræsident på holdet, for han spurter op og ned langs sidelinjen som i ungdommens år, og han krydrer det med sin enorme rutine, han har opbygget gennem mange år i ligaen. Han har været en nøglespiller for os, og derfor er jeg meget glad for, at han også er klar til at hjælpe til med efterårets udfordringer, hvor vi ved siden af en spændende Superliga-sæson kan se frem til at prøve kræfter med Europa”, fortæller sportschef Hans Jørgen Haysen til klubbens hjemmeside og tilføjer:

“Ud over kvaliteterne på banen er han også en vigtig mand i omklædningsrummet. Han er anfører og kulturbærer i klubben, og han er en af dem, som de unge og yngre spillere kan læne sig op ad. Han har prøvet det hele før, og han har nogle uovertrufne lederegenskaber og menneskelige værdier, som vi sætter stor pris på i SønderjyskE”.

Også anføreren glæder sig over forlængelsen.
“Jeg har lige skullet mærke efter, men jeg har også fået et klart svar. Jeg brænder fortsat for at spille fodbold, og jeg er hundrede procent klar til at give den en skalle i SønderjyskE i efteråret. Det er vigtigt for mig, at jeg fortsat kan bidrage til holdet, for jeg vil gerne stoppe, mens jeg er på toppen, men jeg synes, at jeg fik vist i foråret, at jeg godt kan være med endnu. Nu glæder jeg mig til efterårets udfordringer, hvor vi skal kæmpe alt, vi har lært i 3F Superligaen, og så kan vi forhåbentligt også lave en overraskelse eller to, når vi igen skal prøve kræfter med Europa”, siger Johan Absalonsen.

Med kontraktforlængelsen kan Johan Absalonsen nu få mulighed for at udbygge nogle af de klubrekorder, han satte i denne sæson.
Han har nu flest kampe med 173 for klubben, samtidig er han den mest scorende spiller nogensinde med 34 mål for SønderjyskE.