Kultur

70 er klar til Seniorsjov i Marstruphallen

Kom og få noget sjov motion, hør en lokal foredragsholder og få lidt godt til ganen.
Det koncept siger 70 seniorer ja tak til, og bag arrangementet står Senioridrætten i Hoptrup-Marstrup Idrætsforening og DGI Sønderjylland Senior med frivillig tovholder Margit Struck i spidsen:
”Vi glæder os til en hyggedag med motion og glade mennesker. Det er 6. gang, vi inviterer til Seniorsjov i Haderslev Kommune, og hvert år oplever vi en enorm positivitet og folk går meget glade herfra.”
Det lokale er i fokus
På dagen kan seniorerne være med til motionsmoduler med lokale instruktører og dagen er tilrettelagt således, at alle mænd og kvinder kan være med uanset om de er fysisk aktive til dagligt.
Dagen sluttes af med foredraget ”Livet med kræft” fortalt af den lokale foredragsholder Mona Muusmann, og det har været et stort trækplaster i år, fortæller Margit Struck:
”Flere af de, der har ringet og tilmeldt sig, har været interesseret i foredraget, så jeg tror, at vi har ramt ind i et relevant emne denne gang, for vi plejer altid at bruge lokale oplægsholdere”
Torsdag d. 10. oktober kl. 9.30 kommer de 70 seniorer ind ad døren i Marstruphallen, klar til en hel dag fyldt med Seniorsjov og godt selskab.