112 nyheder

31 årig frifundet for dødsvold mod drengen Noah

En 31-årig mand blev i formiddag – i Retten i Sønderborg – frifundet for dødsvold mod det halvandet år gamle barn, Noah fra Sommersted, der døde 6. februar sidste år. Det skriver dagbladet JyskeVestkysten. Manden var tiltalt for at have forvoldt den lille drengs død ved at have udsat ham for stump vold.

Retten har  ikke været overbevist om, at det var den tiltalte, der var skyld i Noahs død. Den 31-årige boede sammen med barnet og barnets mor i Sommersted. Yderligere en logerende boede på bopælen, og han har tidligere været sigtet i sagen. Men sigtelsen blev her frafaldet.

Sagen om den lille drengs død har haft stor opmærksomhed over hele landet, og har vakt en del debat. Moderen gik, umiddelbart efter sønnens død, ud og klagede over, at lægerne ikke havde handlet hurtigt nok. Men da drengen blev obduceret, opstod der mistanke om, at han var blevet udsat for vold, hvilket førte til fængslingen af den 31-årige mand i februar sidste år.
Selv om han er frifundet for dødsvold, er han ifølge JydskeVestkysten fundet skyldig i et enkelt forhold omkring vold mod sin egen femårige søn. Desuden er den 31-årige fundet skyldig i besiddelse af nogle stoffer.
Den tiltalte har hele vejen igennem forløbet nægtet sig skyldig i anklagerne om vold.