Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/
Haderslev

24 timers fest for livet

Kampen imod den skrækkelige sygdom, kræft, er en kamp som tager 24 timer i hvert eneste døgn.

Derfor varer Stafet for Livet lige præcis 24 timer. Og ved Stafet for Livet kæmpes der også. Der kæmpes for, ved fælles hjælp, at skrabe så mange penge som overhovedet sammen til kampen imod kræften. Alene i fjor sendte Stafet for Livet Haderslev 1,5 millioner kroner til Kræftens Bekæmpelse.

Men der kæmpes også for at støtte op om de mange, som hver dag må slås med sygdommen. Både de som er ramt og de som er pårørende.

Og midt i denne kamp er der plads til at feste og fejre livet. At glædes ved de mange, som faktisk klarer kampen imod sygdommen. Feste for de mange, som er sunde og raske og forhåbentlig kan vedblive af være det fordi vi hele tiden bliver bedre til at forebygge og bedre til at behandle.

Endelig byder Stafet for Livet også på muligheden for at mindes. Mindes de, som vi mistede. Ikke mindst ved lysceremonien og når hele stafetten afholder ét minuts stilhed, kan vi mindes. Mindes så vi ikke kun skal være kede af vore tab, men også glade for vore minder om den tid vi havde med de, som ikke er her mere.

Alt dette er Stafet for Livet.