Stefan Gartenmann Foto: Send Anker Iversen
Stefan Gartenmann Foto: Send Anker Iversen
Fodbold

SønderjyskE har i de seneste to Superliga runder ikke været heldige med kendelser i feltet, dømt med VAR.
Mandag fik FCK tildelt to straffespark og SønderjyskE et enkelt, og i dagens opgør ude mod AGF, blev afgørelsen også kaldt af VARvognen.
Et frispark til AGF udenfor SønderjyskE’s felt blev af dommeren i første omgang takseret til et målspark. Men VAR dommeren ville kigge på en situation, hvor Stefan Gartenmann trak en modstander i armen. Dommeren blev kaldt ud for selv at kigge på situationen og dømte efterfølgende straffespark. Gartenmann fik i samme omgang sit andet gule kort og kunne se det sidste kvarter fra tilskuerpladserne.
Patrick Mortensen omsatte straffesparket til scoring, selvom Lawrence Thomas hoppede til den rigtige side.
Herefter sad hjemmeholdet på kampen og med ti minutter igen, kunne Patrick Olsen lukke kampen, da han sparkede bolden i nettet til 2-0.
Indtil den første scoring var det en meget jævnbyrdig kamp, dog med AGF med som det farligste hold. Blandt andet blev SønderjyskEs angribere pakket godt ind og fik ikke sat deres aftryk på kampen.
Trods det at det første mål blev scoret på grund af en VAR kendelse, roste flere spillere fra SønderjyskE afgørelsen, da dommeren selv blev kaldt ud for at gennemse situationen, hvilket ikke var tilfældet mandag i Parken.
Også Stefan Gartenmann erkendte sin fejl på tv efter kampen, han hoppede ifølge sine egne ord på en mindre finte på AGF satte op.
Kampen i tal:
AGF – SønderjyskE 2-0 (0-0)
1-0 Patrick Mortensen (75 min, straffe)
2-0 Patrick Olsen (80 min.)