Nyheder

Jobcentret skal ansætte ti medarbejdere

En massiv investering i nye medarbejdere skal hjælpe flere borgere i job i Haderslev Kommune.

Jobcenter Haderslev har netop slået 10 nye stillinger op på jobformidlere, der skal skabe resultater for borgerne ved at gøre dem i stand til at forsørge sig selv.
– Det er absolut ikke hver dag, at vi slår 10 nye stillinger op, og det er da også et klart signal om, at det her er noget, som vi i den grad prioriterer politisk, siger formanden for Beskæftigelses- og Integrationsudvalget, Jon Krongaard.
– Vi investerer i dygtige, nye medarbejdere, som skal hjælpe os med at nå vores mål om, at gøre flere borgere selvforsørgende. Og det er en investering, der først og fremmest er til gode for borgerne, men på længere sigt også er godt for kommunens økonomi, siger Jon Krongaard.
– Jeg håber, at rigtig mange ambitiøse ansøgere vil lægge billet ind på disse stillinger, for her er der i den grad mulighed for at gøre en forskel i et målrettet projekt, siger Jon Krongaard.
Arbejdet som jobformilder er meget alsidigt. Det handler bl.a. om gennem hyppige samtaler at motivere den enkelte borger til at komme videre i tilværelsen frem mod selvforsørgelse. Desuden er man som jobformidler i tæt samarbejde med virksomheder, læger, psykiatrien med flere.

Stillingerne kan findes på Ofir og ansøgningsfristen er 21. oktober.