Fodbold

Nulløsning i Aarhus

Superligamandskabet fra SønderjyskE gæstede mandag aften Ceres Park i Aarhus og AGF, kampen endte som den startede 0-0.
Set over hele kampen var det AGF der havde de største muligheder for at score det første mål. SønderjyskE havde også sine muligheder, men holdet kom frem til chancen var det ofte som om der lige manglede det sidste, ofte i form af tværgående indlæg, der trillede på tværs uden nogen fik bolden rettet ind i nettet.

De første 30 minutter af kampen, som blev spillet på en tung bane og med sneen dalende i stort set alle 90 minutter, sad AGF på spillet, med det blev gæsterne der sluttede bedst af før pausen.
Anden halvleg var som den første en meget jævnbyrdig kamp og derfor endte det med pointdeling. Et resultat som SønderjyskE nok kan være mest tilfredse med, da AGF ikke kom tættere på i kampen om at nå i top seks.

Den næste kamp for de lyseblå er mandag den 26. februar hvor Silkeborg kommer på besøg på Sydbank Park i Haderslev